TWS

För dig som gillar livets goda...

OUR STORY

Tierps Whisky Society är en whiskyklubb i Tierp som startades våren 2009.

Våran ambition med föreningen är att vi skall lära oss mer om den ädla drycken Whisky plus att vi skall prova på så många sorter som ges möjlighet. Vi dricker och provar mestadels Singel Malt när vi har våra provningar men en bra blend är inte heller fel.

Tierps Whisky Society håller till, som namnet görs sig gällande, i Tierp med omnejd. Vi är ett glatt gäng på för närvarande 8 pers som är väldigt förtjusta i Singel Malt Whisky och för närvarande finns det inga planer på att utöka antalet

Vi hoppas att du som också är whisky intresserad skall ha utbyte av våran sida med diverse olika tips om whisky och kanske hitta några nya favoriter i den stora växande floran av olika whiskyn som finns att tillgå på marknaden.

I Tierps Whisky Society bannlyses alla former av elittänkande.
Smak är något subjektivt och därför är Ingen mer expert än någon annan. Vi utvecklar vårt intresse och berikar oss själva under trevligt umgänge.  Syftet med föreningen är att dess medlemmar tillsammans, under tastingens trevliga och informella form, skall avsmaka god whisky till rimlig kostnad och därmed, om så önskas, få möjlighet till förkovran vad gäller Whisky och dess historia.

I övrigt drivs och utformas verksamheten av medlemmarna och alla idéer beaktas. Dessa kan med fördel framföras till via mail eller muntligen till undertecknad.

Några konkreta förslag som föreningen skall försöka leva upp till är

  • att avsmaka nyheter i systembolags sortimentet
  • att avsmaka internationella nyheter
  • att greppa de guldkorn som finns tillgängliga via internt försäljning när tillfälle ges
  • att avsmaka de sorter som får utmärkelse på den årliga Whisky mässan.

Medlemmar: Niklas T, Andreas S, Rickard H, Lars-Åke L, Torbjörn N, Thomas W, Magnus B och Thomas N

Saláinte Niklas

Follow us on Instagram

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.